Создать тендер, Открыть тендер
Вами было создано тендеров: 0
25.04.2024 10:44

ГО«Проліска»пропонує надати пропозицію з організації заходу.


№ RFQ 2024-082 ВІД 24 КВІТНЯ 2024 РОКУ.
ГО «Проліска» пропонує потенційним постачальникам надати тендерну пропозицію щодо надання послуг з організації заходу.
Специфікація послуги та вимоги.
Вимоги до локації проведення заходу та проживання учасників:
• зручне географічне розташування: транспортна доступність в межах Закарпатської області, а саме – Ужгородський, Свалявський або Берегівський райони, наявність укриття, або розташування в укритті;
• необхідний рівень технічного оснащення залу (відповідно до вимог Замовника);
• можливість конфігурації робочого простору (можливість перестановки стільців, столів, відокремлення зони кава-пауз та нетворкінгу);
• наявність технічного устаткування та обладнання (головний екран, радіомікрофони гарнітури, комутація (вся необхідна для забезпечення роботи звукового обладнання), аудіосистема для виведення звуку, ноутбуки з WiFi-доступом;
• наявність конференц-залу місткістю на максимальну кількість осіб 50 з гарним освітленням (наявність вікон) та системою кондиціювання;
• обов’язкова наявність наступних зон (приміщень): зона для кава-пауз та нетворкінгу; вхідної групи (для реєстрації);
• меблі з відповідною кількістю стільців з розрахунку на максимальну кількість 50 осіб; можливість доставити стільці та столи (за потреби);
• наявність високошвидкісного інтернету (кабельний та Wі-Fі доступ) у всіх основних та допоміжних приміщеннях проведення заходу.
Харчування учасників строком з 13.05.2024 р. по 18.05.2024 р.
13.05.2024:
- сніданок для 1 (одного) учасника за системою шведський стіл з розрахунку на 1 проживаючу особу з умовою раннього заїзду;
- обід (салат, перша страва, основна страва, напій) - 10 порцій;
- вечеря (салат, основна страва, напій) - 48 порцій.
14.05.2024:
-сніданок для учасників за системою шведський стіл (включено в вартість номеру) з розрахунку на 42 проживаючих;
- обід (салат, перша страва, основна страва, напій) - 48 порцій;
- вечеря (салат, основна страва, напій) - 48 порцій.
15.05.2024:
--сніданок для учасників за системою шведський стіл (включено в вартість номеру) з розрахунку на 42 проживаючих;
- обід (салат, перша страва, основна страва, напій) - 48 порцій;
- вечеря (салат, основна страва, напій) - 48 порцій.
16.05.2024:
--сніданок для учасників за системою шведський стіл (включено в вартість номеру) з розрахунку на 42 проживаючих
- обід (салат, перша страва, основна страва, напій) - 48 порцій;
- вечеря (салат, основна страва, напій) - 48 порцій.
17.05.2024:
-сніданок для учасників за системою шведський стіл (включено в вартість номеру) з розрахунку на 42 проживаючих
- обід (салат, перша страва, основна страва, напій) - 48 порцій;
- вечеря (салат, основна страва, напій) - 21 порція.
18.05.2024:
-сніданок для учасників (включено в вартість номеру) з розрахунку на 21 особу проживаючих.
Меню харчування погоджується із Замовником. Виконавець забезпечує послуги харчування відповідно до законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, санітарних норм та правил встановлених законодавством України. Харчування здійснюється в ресторані на території готелю, в якому надаються послуги.

Сніданки, що включені до вартості номеру за системою «шведський стіл».
Харчування (обід, вечеря) також може здійснюватись за системою «шведський стіл» з урахуванням дотримання вимог до меню харчування.






МЕНЮ ХАРЧУВАННЯ

№ п/п Найменування Вихід на одну порцію (особу) Вимоги до харчування
Обід
1. Перша страва 300 г Європейська кухня.
2. Друга страва (основне блюдо з гарніром) 350 г Європейська кухня.
3. Салат (із щонайменше 4х інгредієнтів, із додаванням м’яса птиці/риби/сиру, без додавання майонезу) 130 г Європейська кухня.
4 Напій 200 мл Вода з лимоном/сік/морс/узвар
5. Посуд та столові прибори, серветки З розрахунку на порцію
Вечеря
1 Основна страва з гарніром 350 г Європейська кухня.
2 Салат (із щонайменше 4х інгредієнтів, із додаванням м’яса птиці/риби/сиру, без додавання майонезу) 130 г Європейська кухня.
3 Напій 200 мл Вода з лимоном/сік/морс/узвар
4 Десерт 120 г
5 Посуд та столові прибори З розрахунку на порцію

Перерви на каву: кава натуральна, чай чорний, зелений, трав?яний, вершки, лимон.
Закуска – міні -сендвіч, брускета/канапка та десерт.
Проживання учасників з 13.05.2024 по 18.05.2024:
13.05.2024 - 14.05.2024 - 42 особи проживаючих з них 1 ранній заїзд;
14.05.2024 - 15.05.2024 - 42 особи проживаючих;
15.05.2024 - 16.05.2024 - 42 особи проживаючих;
16.05.2024 - 17.05.2024- 42 особи проживаючих;
17.05.2024 - 18.05.2024 - 21 особа проживаючих, виїзд до 12:00.


Детальніше на офіційному сайті ГО Проліска за посиланням https://salo.li/5d4b268

Запрошення

ДОДАТОК А

ДОДАТОК В

ДОДАТОК С
Дата окончания: 02.05.2024
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "ПРОЛІСКА"
61089, Харківська обл., місто Харків, пров.Петрівс
Тел. 093 202 22 32
http://proliska.org
Для ответа в тендере необходимо зарегистрироваться и войти под своим кодом ЄДРПОУ